06-08-10, 22:09
|
|
|
Moderators
Takımı: Ferrari
Level: 31
Paylaşım: 153 / 766
Güç: 449 / 3428
Tecrübe: 66%
Teşekkür Etme:: 8
18 Mesajina 23 Defa Tesekkur edildi.
Tecrübe Puanı: 3 
|
Levent Kararını Verdi !!! Gelecek Sezon Yarışmıcak!
Levent spa sonrası kararını verdiğini büyük ölçüde açıkladı levent "kararımı vermiş gibiyim artık formula 1'de olmucağım belkide başka serilerde şansımı deneme vakti geldi 8.senedir bu kadar çok yaklaşmamıştım şampiyonluk yarışına ve bu senede olmadı belkide formula 1'de şansım tutmadı belkide başka serilerde şampiyon olmam gerekiyormuş buda f1 olmadıgı kanatine vardım muhtemelen wrc yada nascar'da şansımı deniyeceğim yada büyük ölçüde dtm olucaktır.bundan sonraki sezonda mclaren'e başarılar diliyorum onlar sayesinde bu spora geldim onlarla veda ediceğim ama kararımı brezilya sonrası tekrar gözden geçireceğim o zaman hangi seride ve hangi takımda yarışacağımı kesinlikle açıklayacağım bunun için çok zamanım var rahat rahat düşünceğim ama büyük ölçüde buna yüzde 90 diyebiliriz artık f1 defteri bu sezon son buluyor muhteşem 8 sezon geride bıraktım bana destek veren herkese teşşekürlerimi borçluyumdur isterdimki daha iyi şeyler yapmak ama elimden bu kadarı geldi açıkçası kendi f1 kaderimi belirlemiş oldum bu sezon umarım iyi bir şekilde f1'den ayrılırım sezonun geri kalanı içinse mclaren için yarışacağım f1 ve mclaren'e galibiyetle veda etmek istiyorum."açıklamasını yaptı.
|
|
|