Arkadaşlar Hamachi üzerinden Live for Speed oynayalım güzel yarışlara yada etkinliklere imza atacağımızı düşünüyorum oyunu ve gereken tüm patchleri sizin için upload ettim tamamen kota dostu 150 mb ve kurulumunu beni oku!!! dosyasında gayet net bir şekilde açıkladım bu oyundan gayet zevk alacağınızı garanti ediyorum.
(kurulumda yada başka bir şeyde problem yaşayanlar pm atarlarsa msnden anında yardım ederim)
hamachi ağı: F1teamturkey Lfs
hamachi ağ şifresi : 123456
lfs.com da bi şahin gordum ve indirip oyunun içine attım ama oyunda araba gorunmuyo bu konuda bilgisi olan varsa anlatabilirmi nasıl arabaları oyuna ekliycez......
lfs.com da bi şahin gordum ve indirip oyunun içine attım ama oyunda araba gorunmuyo bu konuda bilgisi olan varsa anlatabilirmi nasıl arabaları oyuna ekliycez......
öncelikle z25 patch ve ya z28 patch kullanmalısın indirdiğin dosyayı yada dosyaları lfs klasörünün içinde data kalsörüne atacaksın bunlar genellikle dds ve veh dosyları olur bunları tek tek atmaya uğraşma indriğin zipin içinde ne varsa data ya at tümüne evet de ama bazı modlar çok iğrenç oluyor o yüzden 2.bi lfs kur ve bunu modlayarak oyna derim